>

Relaterade personer

David Klose

Relaterade verksamhetsområden

Venture Capital IT/Tech Bolagsrätt

8 maj 2024 · Nyhet

Moll Wendén är legal partner till Mashup – en av Nordens mest exklusiva mötesplats för startups och investerare

Mashup är en möteplats för 300 av Nordens och Europas mest ambitiösa startups och framstående investerare. Konferensen syftar till att bygga relationer mellan deltagarna genom spontana möten och personliga samtal, och äger rum i det kreativa och samarbetsinriktade Malmö. Med aktiviteter som panelsamtal, mingel och pitch-sessioner, fokuserar evenemanget på samarbete och gemenskap.


Mashup är en konferens utformad för ambitiösa startups (från pre-seed till serie A) och framstående investerare och VC-bolag i Europa som målgrupp. Genom att erbjuda flera möjligheter till spontana och personliga möten under konferensen, är syftet att skapa en nära gemenskap mellan startups och investerare.

– Att skapa mötesplatser där bolag och investerare kan sammanföras är avgörande för att driva tillväxt och därför är vi väldigt glada att kunna delta som legal partner, säger David Klose, advokat och partner på Moll Wendén. Malmö befinner sig i en region som präglas av samarbete och kreativitet, och därför är det en perfekt plats för ett event som Mashup.

Under konferensen kommer deltagarna ta del av panelsamtal, gemensamma middagar, mingel, pitcher och rundabord-samtal bland annat. 

Fokus för konferensen är att ge grundare och investerare en unik tillgång till varandra samt främja kapitalanskaffning i startups. Konferensen är endast öppen för inbjudna; startups och investerare som önskar delta ansöker via Mashups webbplats.

– Vi har skapat det event som vi själva vill gå på, menar Per Ögren, medgrundare på Mashup. Efter att ha varit runt på några av de allra främsta tech-eventen i Europa förstod vi att det saknas ett meet-up där fokus ligger på kvalitet och access till de rätta människorna i ekosystemet. Därför bygger vi Mashup och Malmö är perfekt placerat för att ta emot deltagare från hela Norden, Tyskland och UK.

Läs mer om konferensen här