>

Relaterade personer

Henric Stråth

Relaterade verksamhetsområden

Företagsöverlåtelser (M&A)

14 september 2023 · Event

Seminarium: Mötesplats Weibull Malmö

Dag och tid: tisdagen den 10 oktober 2023, kl. 16:00
Plats: Moll Wendén Advokatbyrå, Stortorget 8, 211 34 Malmö

Tillsammans med Weibull M&A, rådgivare inom företagstransaktioner, bjuder vi in till ett seminarium om företagstransaktioner och trender på M&A-marknaden. Seminariet riktar sig till dig som är intresserad av att veta mer om de olika stegen som ingår i en transaktion samt vad man behöver tänka på när man funderar på att sälja sitt företag.

Agenda

  • Transaktionsprocessen och marknaden just nu
  • Säljaren av Industri-Teknik Bengt Fridh Aktiebolag (ITBF) medverkar för att dela sina erfarenheter från en nyligen genomförd transaktion. Malmöbaserade ITBF var ett familjeföretag i andra generationen som förvärvades av INIVI AB i maj 2023.
  • Företagstransaktioner utifrån ett legalt perspektiv

Dörrarna öppnas kl 15:30 (kaffe serveras) och seminariet inleds kl 16.00. 17:15 avslutas seminariet och vi bjuder på mingel med förtäring. Här har du också chans att ställa frågor och prata med specialister om de olika delarna i en transaktion.

Anmälan

Mejla din anmälan till emelie.andir@mollwenden.se. Ange namn, företag, telefonnummer och eventuell specialkost. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på förtäring. Platserna är begränsade, först till kvarn gäller.

Varmt välkommen!