>

Relaterade personer

Johan Håkansson

19 december 2018 · Nyhet

Moll Wendén utser Johan Håkansson som ny delägare

”Vi är mycket glada över att kunna välkomna Johan Håkansson som ny delägare med tillträde den 1 januari, 2019” säger Stefan Wendén, Managing Partner på Moll Wendén.

Johan har arbetat på Moll Wendén sedan 2014 och ingår i specialistgruppen Entreprenad. Han har mångårig erfarenhet av att företräda och ge juridisk rådgivning till såväl mindre lokala byggfirmor som större entreprenad- och konsultbolag samt offentliga beställare. Dessutom har han gedigen erfarenhet av affärstvister inom entreprenad- och konsulträtt. Johan föreläser också frekvent inom sitt kompetensområde.

Varför har du valt att specialisera dig inom just entreprenad?

– Jag började tidigt att arbeta med kollegor som var specialiserade inom entreprenad. Man kan säga att entreprenad valde mig lika mycket som jag valde entreprenad. Det är ett fantastiskt roligt och spännande rättsområde att fördjupa sig inom, inte minst med tanke på att entreprenadrätten på senare år utvecklats genom ett antal vägledande avgöranden av Högsta domstolen. Det som är roligast med att vara specialiserad inom entreprenad är dock mötet med drivna beställare och entreprenörer – våra samhällsbyggare – och alla tekniker inom deras organisationer, när vi gemensamt utifrån juridiken och tekniken finner lösningar för projektens bästa.

Vad är det bästa med Moll Wendéns entreprenadgrupp?

– Elisabeth André, Zara Hellmark, Sara Lindh, Caroline Knutsson Lesinski och jag är skarpa affärsjurister som brinner för vårt specialistområde. Det märks att vi har kul på jobbet och vi är väldigt trevliga att samarbeta med. Jag ser fram emot att både utvecklas och bidra ytterligare till Moll Wendéns verksamhet.

Johans kompetens och genuina sätt är särskilt uppskattad både hos våra klienter och våra medarbetare. Alla på Moll Wendén vill gratulera Johan och vi ser framemot vårt fortsatta samarbete.