>

Relaterade personer

Thomas Ogard

25 mars 2018 · Nyhet

Gratulationer till vinnarna av SGLCC Diversity Award

Som stolt partner till den skandinaviska hbt-handelskammaren SGLCC gratulerar vi Swedavia till SGLCC Diversity Award 2017 samt Alf Kjeller Consulting och Fredrik Fredriksson till välförtjänta utmärkelser.

SGLCC är den skandinaviska HBT-handelskammaren som arbetar med möten och affärsutveckling för HBT-ägda företag. Cermonin hölls i onsdags, den 21 mars,  på Nederländernas ambassad i Stockholm. På plats för att representera Moll Wendén vid prisutdelningen var Thomas Ogard samt Anna Weise.

Lite mer om de tre pristagarna

– På Swedavia är vi aktiva i en mängd frågor och olika forum för att skapa ett välkomnande företag ur såväl hbtq-perspektiv som andra perspektiv, säger Tove Möller, ansvarig för mångfald och social hållbarhet på Swedavia i sitt eget pressmeddelande. Jag tror att vårt arbete med vårt mångfaldsgruppsarbete med och vårt deltagande i Pride-festivalen har bidragit till både synlighet och uppskattning för våra insatser.

Priset ”Supplier of the year” gick till Alf Kjeller på ”Alf Kjeller Consulting” som även deltog i panelsamtal under kvällen.

Fredrik Fredriksson från Wikegårds semesterby på Öland prisades för sitt arbete med regnbågsflaggan och företagets arbete med allas lika värde. Han har bland annat haft regnbågsflaggan på sin camping och i samband med aktiviteter runt om i Borgholm.

Läs mer om SGLCC på deras hemsida.