Vi söker en senior arbetsrättsjurist

Vi är en advokatbyrå med affärsjuridik i fokus. Som specialister inom M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling har vi klienter i många olika storlekar och branscher. Nu söker vi en till kollega till vårt team inom arbetsrätt.

Jurist på Moll Wendén Advokatbyrå

Hos oss får du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö. Du arbetar självständigt och det är självklart för dig att ta stort eget ansvar. Vi värdesätter god sammanhållning och samarbetsförmåga samt laganda och tror att även du uppskattar den goda stämning vi har på kontoret.

Vi önskar att du som söker till oss:

  • har mellan tre och fem års erfarenhet av arbete på affärsjuridisk advokatbyrå
  • är socialt kompetent med känsla för service
  • är prestigelös, flexibel och har god samarbetsförmåga
  • självständigt kan driva förhandlingar

Känner du igen dig?

För att rekrytera till denna roll har vi hjälp av Jurek. Vill du läsa mer om vad som krävs i rollen som senior arbetsrättsjurist samt söka den gör du det via Jureks hemsida (öppnas i nytt fönster).

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Lediga jobb

Vi söker en senior arbetsrättsjurist

Vi är en advokatbyrå med affärsjuridik i fokus. Som specialister inom M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling

Läs mer »

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB