Är du upphandlingsklar? – om senaste nyheterna, upphandling i en osäker värld och praxis

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium där våra upphandlingsspecialister, advokat Catharina Piper samt biträdande juristerna Gustaf Strand, Madelene Rask och Marie Nilsson, presenterar centrala nyheter och bestämmelser som rör offentlig upphandling. Seminariet är till för dig som arbetar och är intresserad av offentlig upphandling som t.ex. upphandlare eller leverantör.

Denna gång fokuserar vi på att diskutera de senaste nyheterna och praxis samt upphandling i en osäker värld.

På agendan:

    • Nyheter inom offentlig upphandling och kommande lagförslag av intresse
    • Upphandling i en osäker värld – det viktigaste att tänka på nu vad det gäller den offentliga affären, t.ex. om säkerhetsskyddad upphandling och avtalsrelaterade frågor m.m.
    • Ny och intressant rättspraxis samt betydelsen av den för olika aktörer 

Dessutom kommer vi att dela ut Moll Wendéns upphandlingsjulkalender (med choklad och upphandlingsrim) till alla deltagare!

Sista anmälningsdag är 29 november. 

1/12

08:00 Frukost serveras

08:30-09:30 Seminarium 

Varmt välkommen!

Anmälan

Talare

Advokat Catharina Piper

Catharina Piper är advokat och delägare på Moll Wendén Advokatbyrå. Hon har mångårig erfarenhet av offentlig upphandling och därtill relaterad juridik. Hon har flera gånger blivit rankad som en av de främsta och mest inflytelserika inom offentlig upphandling i Sverige och anlitas regelbundet som föreläsare och moderator på området. 

Catharina är en av medförfattarna till Lagkommentarerna om offentlig upphandling och upphandling inom försörjningssektorerna.

Biträdande jurist Gustaf Strand

Gustaf Strand är biträdande jurist hos oss på Moll Wendén Advokatbyrå. Han har flerårig erfarenhet av offentlig upphandling från såväl kommunal som statlig upphandlande myndighet.

Biträdande jurist Madeleine Rask

Madelene Rask arbetar som biträdande jurist hos oss på Moll Wendén Advokatbyrå. Madelene kommer närmast från Förvaltningsrätten i Malmö där hon har varit föredragande i bland annat upphandlingsmål.

Marie Nilsson är biträdande jurist på Moll Wendén Advokatbyrå. Hon har tidigare tjänstgjort som föredragande jurist vid Förvaltningsrätten i Malmö, specialiserad inom kommunal- och skolrätt samt inom offentlig upphandling. Hon kommer senast från Polismyndighetens rättsavdelning där hon arbetade med frågor gällande offentlighet och sekretess samt skadestånd.

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Ordlista för företagsförvärv
Lediga jobb

Biträdande jurist

Är du nyexaminerad eller tar du examen snart? Vi söker löpande biträdande jurister och tar gärna emot din ansökan till tjänsten som biträdande jurist med

Läs mer »