Biträdande jurist inom tvistelösning

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalité samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. 

Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city. 

Om rollen

För att trivas i rollen krävs att du är flexibel och är intresserad av att snabbt läsa in dig på nya rättsområden och aktuell rättspraxis. 

Vi tror att du gillar att se på resonemang utifrån olika perspektiv samt att du drivs av att hitta argument utifrån en given ståndpunkt. Du behöver vara bekväm med att göra muntliga presentationer. 

Som biträdande jurist inom tvistelösning kommer du att bland annat att arbeta med att genomföra rättsutredningar, upprätta inlagor och delta i muntliga förhandlingar. Därför ser vi gärna att du har öga för detaljer, att du är noggrann och ansvarstagande.  

Eftersom du tidigt kommer att ha klientkontakt ser vi gärna att du är prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är kommunikativ. En god pedagogisk förmåga kommer att vara en fördel, då rollen innebär att du vägleder klienterna genom den rättsliga processen. 

Kvalifikationer

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Mycket goda betyg 
  • Tingstjänstgöring

Ansökan

Markera din ansökan med ”Tvistelösning”. Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan.

Ansökningar tas emot löpande. Skicka din ansökan till work@mollwenden.se

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson på 070-326 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Om oss

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang.

Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Mollwenden AB