Spontanansökan – biträdande jurist

Ordlista för företagsförvärv

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från nystartade företag till stora internationella koncerner.

Vill du bli en av oss? 

Just nu söker vi inte någon specifik arbetsroll, men du kan alltid skicka in en spontanansökan. 

Skicka CV och personligt brev samt eventuella referenser och betyg i din ansökan. Ange det specialistområde du är intresserad av tydligt i din ansökan. 

Ansökan skickas  till work@mollwenden.se.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Här finns möjlighet att både utveckla spetskompetens eller jobba med breda affärsjuridiska områden.

Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Dessutom kommer du att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Artikel - Bygg och Fastighet

Nya krav på underentreprenörer

Den 30 april 2021 gav Byggföretagen ut nya avtalsvillkor för underentreprenörer och bemanningsföretag vid anlitande på Byggavtalets tillämpningsområde: UE 2021. Formuläret ersätter den tidigare versionen

Läs mer »

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB