Ansökan biträdande jurist – hösten 2022

Ordlista för företagsförvärv

Är du nyexaminerad eller tar du examen under sommaren? Nu söker vi biträdande jurister till vårt team med start i höst!

Som biträdande jurist arbetar du nära våra advokater och delägare med kvalificerat juridiskt arbete för att hjälpa våra klienter på bästa sätt genom kvalitet, laganda och ödmjukhet. Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens.

Ansökan

Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare på 070-326 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Ansökan skickar du till work@mollwenden.se

Detta erbjuder vi dig

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på offentlig upphandling, entreprenad- och fastighetsrätt, M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, marknads- och immaterialrätt och tvistlösning. Våra klienter är allt från myndigheter till medelstora företag och stora internationella koncerner.

Vi arbetar i enlighet med våra grundläggande värderingar, kvalitet, laganda och ödmjukhet och vi ser fram emot att välkomna ytterligare kollegor till vårt team. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Dessutom kommer du att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB