Sommarnotarie 2022

sommarnotarie

Nu söker vi sommarnotarier inför sommaren 2022. Ta chansen att prova på livet på advokatbyrå och få inblick i arbetet som affärsjurist. 

Undrar du hur det är att arbeta som affärsjurist på advokatbyrå? Som sommarnotarie på Moll Wendén får du möjlighet att prova i praktiken. Under sex veckor arbetar du tillsammans med våra erfarna jurister och får en insyn i flera olika specialistområden. Tjänsten är en utmärkt möjlighet att bygga upp din juridiska kompetens och erfarenhet inför arbetslivet.  

När du börjar arbeta hos oss blir du tilldelad en fadder som blir din närmsta kontakt här på byrån. Du kommer bland annat att få göra rättsutredningar och arbeta med löpande frågor som våra klienter behöver hjälp med. 

Vi söker dig som är noggrann, har lätt för att samarbeta och är prestigelös. Vi tror att du är ansvarstagande, bra på att samarbeta samt att du är kommunikativ i både tal och skrift. 

Ansökan

Omfattning: sex veckor

För att kunna tillgodogöra dig tiden som sommarnotarie behöver du ha läst termin sex på juristprogrammet när du påbörjar din tjänst. 

Sök genom att mejla personligt brev, cv samt betyg till work@mollwenden.se senast den 31 januari 2022. Vi anställer löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

sommarnotarie
Lediga jobb

Sommarnotarie 2022

Nu söker vi sommarnotarier inför sommaren 2022. Ta chansen att prova på livet på advokatbyrå och få inblick i arbetet som affärsjurist.  Undrar du hur

Läs mer »

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB