Moll Wendén firar 10 år!

Måndagen den 6 oktober 2003 startade advokaterna och fd Linklatersdelägarna Thomas Moll, Stefan Wendén och Mikael Karlsson advokatbyrån Moll Wendén i Malmö.

Ambitionerna, då som nu, var att tillhandahålla rätt juridiska förutsättningar för företag att göra bra
affärer både i Sverige och internationellt. Idag tio år senare är vi 24 medarbetare och verksamhetens omsättning har framgångsrikt tredubblats.

För att fira 10-årsdagen reste hela byrån till Mallorca och vi hade tre fantastiska dagar med mycket sol, spektakulära vandringar och god spansk mat. Vi fick tid att i både formella och informella sammanhang umgås, bygga laget och blicka framåt.

”Vi är stolta över våra medarbetare och det vi åstadkommit tillsammans, och det kändes riktigt kul att kunna samla hela byrån för att fira jubileet. Nu ser vi fram mot vår gemensamma vardag nästkommande tio år, en resa i sig som förhoppningsvis kommer att kryddas av mycket glädje och många spännande uppdrag”, säger Stefan Wendén.

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Artiklar

GDPR: Uppdatering av standardklausuler

Enligt GDPR kan – något förenklat – standardavtalsklausuler användas som stödför att överföra personuppgifter mellan EU/EES och ett tredjeland. Klausulerna behöver dock i regel kompletteras med andra tekniska

Läs mer »