Moll Wendén blir huvudpartner till Minc

Minc

Moll Wendén går in som huvudpartner till Minc inom området affärsjudik. Minc har funnits i Malmö sedan 2002 och erbjuder stöd i olika former till entreprenörer och nystartade bolag. Minc, The Startup House of Malmö, driver programmen Inkubator, Startup Labs, Scale och Fast Track Malmö i ett och samma hus där det även finns ett community för alla som är intresserade av startup-världen.

– Vi tror starkt på den innovativa kraft och entreprenörsanda som finns i Malmö och resten av regionen och därför känns det självklart att delta i Mincs arbete inom innovationssektorn. Minc bolagen spelar en viktig roll i både stadens och regionens framtida näringsliv, säger David Klose, advokat och ansvarig för samarbetet med Minc. 

Moll Wendén kommer att hjälpa bolagen som sitter på Minc i generella affärsjuridiska frågor. 

– Som entreprenör ska man ha koll på många olika områden. En del i det handlar om att välja rätt rådgivare eftersom ingen kan allt själv, menar David Klose. En advokat kan hjälpa till att bedöma olika legala risker men också möjligheter i form av exempelvis utformning av avtal och immateriella rättigheter. Vi hjälper bolag i många olika branscher och faser utifrån deras specifika förutsättningar.

Ansvarig för aktuellt specialistområde