Moll Wendén blir huvudpartner till Minc

Minc

Moll Wendén går in som huvudpartner till Minc inom området affärsjudik. Minc har funnits i Malmö sedan 2002 och erbjuder stöd i olika former till entreprenörer och nystartade bolag. Minc, The Startup House of Malmö, driver programmen Inkubator, Startup Labs, Scale och Fast Track Malmö i ett och samma hus där det även finns ett community för alla som är intresserade av startup-världen.

– Vi tror starkt på den innovativa kraft och entreprenörsanda som finns i Malmö och resten av regionen och därför känns det självklart att delta i Mincs arbete inom innovationssektorn. Minc bolagen spelar en viktig roll i både stadens och regionens framtida näringsliv, säger David Klose, advokat och ansvarig för samarbetet med Minc. 

Moll Wendén kommer att hjälpa bolagen som sitter på Minc i generella affärsjuridiska frågor. 

– Som entreprenör ska man ha koll på många olika områden. En del i det handlar om att välja rätt rådgivare eftersom ingen kan allt själv, menar David Klose. En advokat kan hjälpa till att bedöma olika legala risker men också möjligheter i form av exempelvis utformning av avtal och immateriella rättigheter. Vi hjälper bolag i många olika branscher och faser utifrån deras specifika förutsättningar.

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Ordlista för företagsförvärv
Lediga jobb

Biträdande jurist

Är du nyexaminerad eller tar du examen snart? Vi söker löpande biträdande jurister och tar gärna emot din ansökan till tjänsten som biträdande jurist med

Läs mer »