Lindab förvärvar Crenna Plåt Aktiebolag

Lindab

Moll Wendén har varit legal rådgivare till Lindab vid förvärvet av Crenna Plåt Aktiebolag, en ledande tillverkare av rektangulära ventilationskanaler på den svenska marknaden.

Crenna, som sysselsätter cirka 85 medarbetare, har produktionsenheter i Enköping, Stockholm och Göteborg och omsatte räkenskapsåret 2019/20 cirka 120 MSEK. Bolaget är en marknadsledande tillverkade av högkvalitativa rektangulära ventilationskanaler av den högsta täthetsklassen och erbjuder därutöver även ett brett utbud av ljuddämpare. Genom förvärvet får Lindab ett komplett sortiment av ventilationskanaler i Sverige.

För mer information, se Lindabs pressmeddelande här.

Moll Wendéns team bestod av advokaterna Mikael Karlsson (M&A), Ebba Walberg Snygg (arbetsrätt) och Lina Andréasson (arbetsrätt) samt biträdande juristerna Noah Köllerstedt (M&A) och Erica Stålbom (M&A)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Artikel - Bygg och Fastighet

Nya krav på underentreprenörer

Den 30 april 2021 gav Byggföretagen ut nya avtalsvillkor för underentreprenörer och bemanningsföretag vid anlitande på Byggavtalets tillämpningsområde: UE 2021. Formuläret ersätter den tidigare versionen

Läs mer »

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB