>

Kontaktperson

Johan Håkansson Delägare / Advokat

9 april 2024 · Ledigt jobb

Biträdande jurist – spontanansökan

Vi söker biträdande jurister löpande och tar gärna emot din ansökan.

Som biträdande jurist arbetar du nära våra advokater och delägare med kvalificerat juridiskt arbete för att hjälpa våra klienter på bästa sätt genom kvalitet, laganda och ödmjukhet. Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom en ansökan så återkommer vi så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något av våra verksamhetsområden som intresserar dig särskilt.

Ansökan

Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar betyg i din ansökan. Du får gärna skriva om du är intresserad av något särskilt specialistområde (här hittar du våra olika verksamhetsområden).

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare, på 070-326 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Ansökan skickar du till work@mollwenden.se.

Detta erbjuder vi dig

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på offentlig upphandling, entreprenad- och fastighetsrätt, M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, marknads- och immaterialrätt och tvistlösning. Våra klienter är allt från medelstora företag och stora internationella koncerner till myndigheter.

Vi arbetar i enlighet med våra grundläggande värderingar, kvalitet, laganda och ödmjukhet och vi ser fram emot att välkomna ytterligare kollegor till vårt team. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Dessutom kommer du att sitta i våra nyrenoverade kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Varmt välkommen att höra av dig!

Lediga tjänster