Grundarna till Addnature förvärvar CaMa Gruppen AB – Moll Wendén och Lars Weibull AB rådgivare åt säljaren

Magnus-Skoglund-säljer-CaMa-gruppen-till-Addnatures-grundare

Grundarna till Addnature har genom sitt bolag CaMa Intressenter AB den 13 december 2016 förvärvat samtliga aktier i CaMa Gruppen AB. Säljare är CaMa Holding AB.

CaMa Gruppen är ett e-handelsföretag i kraftig tillväxt som säljer mattor och hattar till konsumenter i Europa. Produkterna säljs via de etablerade webshopparna Trendcarpet och Hatshop. Försäljning sker idag i ett tiotal europeiska länder och företagets webhandel är anpassad till respektive lands språk och betalningslösningar. Företaget grundades hösten 2008 i Göteborg av Magnus Skoglund och har sin bas i Mölndal.

CaMa Gruppen har sedan starten vuxit årligen med över 40% med bibehållen god lönsamhet och i år når omsättningen över 20 000 000 kronor. CaMa Gruppens grundare Magnus Skoglund har återinvesterat i köparen CaMa Intessenter AB som nu ägs gemensamt av Magnus Skoglund, David Rönnberg, René Köhler, Klas Berggren, Mathias Hedström och Martin Larsson. Försäljningen har förmedlats av Lars Weibull AB.

Moll Wendén har biträtt säljarna i affären.

För ytterligare information om affären – se bifogad pressrelease.

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Artiklar

GDPR: Uppdatering av standardklausuler

Enligt GDPR kan – något förenklat – standardavtalsklausuler användas som stödför att överföra personuppgifter mellan EU/EES och ett tredjeland. Klausulerna behöver dock i regel kompletteras med andra tekniska

Läs mer »