Specialistområden

Företagsöverlåtelser och
investeringar

Moll wendén

Företagsöverlåtelser och investeringar (M&A) är en del av vår kärnverksamhet. Genom en strid ström av uppdrag av varierande komplexitet har vårt specialistteam byggt upp värdefull know-how som vi gärna delar med oss av. Vi skapar helt enkelt bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik affär.

01

Juridisk projektledning

Våra transaktioner genomförs av rutinerade och effektiva team som behåller fokus på det väsentliga genom hela processen, med hög kostnadseffektivitet som resultat.

02

Företagstransaktioner och förhandlingar

Många aspekter måste beaktas i processen, även rent känslomässiga. Det är ett ansvarsfullt uppdrag att vara rådgivare i ett avgörande skede

Juridisk projektledning

Våra transaktioner genomförs av rutinerade och effektiva team som behåller fokus på det väsentliga genom hela processen, med hög kostnadseffektivitet som resultat. Vi företräder såväl köpare som säljare och tar gärna helhetsansvar och projektleder den juridiska rådgivningen i affären. Ofta kräver projekten insatser från byråns specialister inom andra områden.

VÅRT SPECIALISTTEAM
HJÄLPER DIG

Företagstranskationer och förhandlingar

Många aspekter måste beaktas i processen, även rent känslomässiga. Det är ett ansvarsfullt uppdrag att vara rådgivare i ett avgörande skede. Med vår gedigna erfarenhet av företagstransaktioner och förhandlingar åstadkommer vi en match på lika villkor.

Kontakter

Vi har specialister inom många olika områden. Nedan ser du våra ansvariga specialister inom Företagsöverlåtelser och investeringar.

Mikael Karlsson

Advokat / Partner
+46 70 326 65 35
mikael.karlsson@mollwenden.se

Henric Stråth

Advokat/Partner
+46 70 326 65 39
henric.strath@mollwenden.se
Tack vare vår omfattande erfarenhet av transaktioner och förhandlingar mellan företag är vi rätt samarbetspartner när det är dags för dig att sälja ditt företag – ditt livsprojekt.
Mikael Karlsson

Aktuellt