Biträdande jurister/advokater till Anställda och bemanning

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Våra advokater och biträdande jurister är specialister inom arbetsrätt, M&A och bolagsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från nystartade företag till stora internationella koncerner.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalité samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Hos oss finns möjlighet att både utveckla spetskompetens eller jobba med breda affärsjuridiska områden. 

Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Dessutom kommer du att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city. 

Din roll

Som biträdande jurist arbetar du nära våra advokater och delägare med kvalificerat juridiskt arbete för att hjälpa våra klienter på bästa sätt. Våra advokater agerar bollplank åt HR-avdelningar och ledning i alla tänkbara arbetsrättsliga frågor – ett arbete som du kommer vara högst delaktig i. När arbetsgivare behöver nya verktyg för att möta ständigt ökande krav inom HR-området stöttar vi dem.

Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är kommunikativ i både tal och skrift. Hos oss kommer du att ingå i vår specialistgrupp Arbetsrätt, men du får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Kvalifikationer

  • Biträdande jurist eller advokat med 2 – 3 års erfarenhet av arbetsrättsliga och arbetsmiljörättsliga frågor från advokatbyrå, arbetsgivarorganisation eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Tingstjänstgöring är meriterande.

Ansökan

Skicka din ansökan till work@mollwenden.se snarast då vi rekryterar löpande. Markera din ansökan med ”Anställda och bemanning”.

Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson på 070-326 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Mollwenden AB