Biträdande jurist inom företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt

biträdande jurist inom företagsöverlåtelser sökes

Är du nyexaminerad/tingsmeriterad eller har du tidigare erfarenhet av företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt? Nu söker vi en biträdande jurist som vill utvecklas inom dessa områden till vår specialistgrupp Företagsöverlåtelser och investeringar.

På Moll Wendén erbjuds du ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. 

Din roll

Vi söker dig som har ett särskilt intresse för företagsöverlåtelser samt bolags- och aktiemarknadsrätt, och du får gärna ha tidigare erfarenhet inom dessa områden. Som biträdande jurist hos oss kommer du bland annat arbeta med företagsöverlåtelser och fusioner, börsnoteringar, emissioner, bolagsstämmor och löpande aktiemarknads- och aktiebolagsrättslig rådgivning, men du får även möjlighet att bredda din kompetens inom andra områden. 

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team med god sammanhållning. För att trivas behöver du vara noggrann, ha lätt för att samarbeta och vara prestigelös. Du kommer tidigt att bli involverad i projekt som innebär klientkontakt. Därför ser vi gärna att du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera arbete av hög kvalitet. Vi söker efter dig som vill vara en del av ett team och som förstår din roll i helheten.

Kvalifikationer

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Tingstjänstgöring är meriterande.
  • Arbetslivserfarenhet inom företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt är meriterande.

Anställningsvillkor

Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret med gemensamma aktiviteter. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och flexibilitet: när du har kommit in i arbetet kommer du ha möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Ansökan

Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare på 070-326 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Ansökan skickar du till work@mollwenden.se

Om Moll Wendén Advokatbyrå

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. På Moll Wendén är vi specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Mikael Karlsson

Advokat / Partner

Henric Stråth

Advokat/Partner
Paralegal arbetsrätt
Lediga jobb

Vi söker paralegal inom arbetsrätt

Moll Wendén är en advokatbyrå med affärsjuridik i fokus. Som specialister inom M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig

Läs mer »

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB