Biträdande jurist inom fastighetsrätt

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistelösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner. Nu söker vi en biträdande jurist till vår specialistgrupp inom fastighetsrätt. Varmt välkommen att söka idag!

Din roll

Som biträdande jurist i vår specialistgrupp inom fastighetsrätt kommer du att få arbeta med ett brett spektrum av frågor inom fastighetsrättens område. Exempel på dessa är fastighetstransaktioner, lokalhyres- och arrendefrågor, fastighetsbildnings- och bygglovsfrågor samt biträde vid domstolar och skiljenämnder. Du kommer huvudsakligen att inrikta dig mot fastighetsrätt, men får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Vi tror att du är ansvarstagande, bra på att samarbeta samt att du är kommunikativ i både tal och skrift. Personliga egenskaper som vi värderar högt är noggrannhet, prestigelöshet samt initiativförmåga. 

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Vi arbetar främst med svenska och utländska bolag inom fastighetsbranschen, men vi biträder också myndigheter i samband med deras fastighetsprojekt. 

Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Kvalifikationer

  • Mycket goda akademiska meriter och referenser.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Tingstjänstgöring är meriterande.
  • Erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå och/eller fastighetsrätt är meriterande.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Ansökan

Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan. Ansökan skickar du in så snart som möjligt till work@mollwenden.se, märk den med ”Bitr. jurist inom fastighetsrätt”.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson på 040-665 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ansvarig för aktuellt specialistområde

Stefan Wendén

Advokat / Partner - Managing Partner
sommarnotarie
Lediga jobb

Sommarnotarie 2022

Nu söker vi sommarnotarier inför sommaren 2022. Ta chansen att prova på livet på advokatbyrå och få inblick i arbetet som affärsjurist.  Undrar du hur

Läs mer »

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Moll Wendén Advokatbyrå AB