Biträdande jurister och trainees som vill utvecklas inom företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt.

Är du nyexaminerad/tingsmeriterad eller har du tidigare erfarenhet av företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt?

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalité samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Din roll

Vi söker dig som har ett starkt intresse för företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom dessa områden. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är kommunikativ i både tal och skrift.

Du kommer att ingå i vår specialistgrupp Företagsöverlåtelser och Investeringar, men du får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Tingstjänstgöring är meriterande.

Arbetslivserfarenhet inom företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt är meriterande.

Ansökan

Markera din ansökan med ”Företagsöverlåtelser och Investeringar”.
Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan.

Ansökningar tas emot löpande. Skicka din ansökan till work(at)mollwenden.se

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare på 070-326 65 37 eller johan.hakansson(at)mollwenden.se.

Om oss

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kom i kontakt med oss

Alla rättigheter förbehållna Mollwenden AB